Feestelijke heropening na overname van Shoeby in Sliedrecht

4 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sinds kort is Shoeby in Sliedrecht in handen van een nieuwe eigenaresse: Marilyn van Oosterhout. Ter kennismaking vieren Marilyn en haar team van woensdag 9 tot en met zaterdag 12 maart een heropeningsfeest waarbij de klant profiteert van een aantrekkelijke korting.

De winkel van Marilyn in Sliedrecht is één van de 200 winkels in Nederland. Naast de sterke eigen labels Zoï en Eksept (dames) en Third Republic en Cult Edition (heren) vindt men bij Shoeby ook een uitgebreid assortiment basics, jeans en accessoires. Aan de collectie van Shoeby worden twee keer per week nieuwe items toegevoegd.

Kinderen kunnen bij Shoeby terecht voor het populaire merk Jilly & Mitch. Hippe boys en girls vinden er naast de stoerste kleding ook een funcorner waar zij zich kunnen vermaken met spelcomputers, tv’s en luisterzuilen met populaire muziek. Daarnaast zijn er regelmatig leuke (instore) acties en prijsvragen waarbij ze kans maken op mooie prijzen.

Vaste klanten met een Shoeby Savers Card worden regelmatig geïnformeerd over interessante aanbiedingen, exclusieve koopavonden en de laatste modetrends. Daarnaast kunnen zij met de klantenkaart sparen voor fashion cheques die twee keer per jaar worden uitgekeerd. Men kan zich ook aanmelden voor de Shoeby Newsletter, op shoeby.nl.

Shoeby is gevestigd op Kerkbuurt 93a in Sliedrecht.

advertentie
advertentie