Netwerkbijeenkomst voor ondernemende vrouwen

5 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In Sliedrecht is op vrijdag 25 maart de derde netwerkbijeenkomst voor vrouwen met een onderneming in de lunchroom van dagbesteding Sterk@werk, in Casa Trend. Er worden presentaties en demonstraties gegeven, ervaringen gedeeld en expertise uitgewisseld met betrekking tot de ondernemingen.

Al zo’n vijftien vrouwen hebben zich aangemeld voor de bijeenkomst. Opvallend is, dat ook vrouwen buiten Sliedrecht graag deelnemen aan het initiatief van Jolanda de Vries. De Vries had aanvankelijk het idee alleen Sliedrechtse vrouwen uit te nodigen om elkaars netwerk te verstevigen. Mede door de vele reacties van vrouwen uit omringende gemeenten, die De Vries mocht ontvangen, blijkt dat dit concept ook in de regio aan slaat. Besloten is om deze netwerkbijeenkomst daarom ruimer op te gaan zetten.

De kosten bedragen 5 euro, inclusief een high tea. Deelname is mogelijk door een mail te sturen aan; Jolanda de Vries, eigenaresse van Pedagogisch Adviesbureau InspironCoaching en mede-eigenaresse van dagbesteding Sterk@werk via inspironcoaching@gmail.com.

advertentie
advertentie