Workshop 'Stralend mooi op elke leeftijd'

7 maart 2011 om 00:00 Nieuws

PAPENDRECHT - Rivas Extra biedt op donderdag 14 april van 19.30 tot 22.00 uur een workshop 'Stralend mooi op elke leeftijd' in het Rivas gebouw aan de Seringenstraat 16 in Papendrecht. Welke coupe of stijl flatteert mij? Zal ik mijn haar grijs laten of staat een kleurtje toch beter? Hoe kan ik er goed uitzien zonder cosmetische ingrepen? Ik draag altijd zwart omdat dat een veilige keus is maar staat het echt mooi bij mij? Op dit soort vragen wordt een antwoord gegeven in de nieuwe workshop.

,,Rond hun vijftigste ontdekken veel vrouwen dat er uiterlijk van alles veranderd is. Kleding die hen eerst goed stond, ‘past’ niet meer en voelt niet meer goed"licht Petra Holleman van Rivas extra toe. ,,Iedere levensfase kent een eigen schoonheid. Jeugd staat voor kracht en vitaliteit. Ouder worden brengt wijsheid, verdieping, nuancering en mildheid. Met een passende 'omlijsting' wordt de innerlijke schoonheid zichtbaar en ziet men er op elke leeftijd mooi uit. Eeuwige jeugd bestaat niet, maar mooi ouder worden wel. Na een workshop kleur- en stijladvies voor de rijpere vrouw zien de deelnemers zichzelf met andere ogen en weten welke kleding, welke kleuren en welk kapsel bij de nieuwe levensfase passen."

De kosten bedragen 49 euro, inclusief een eenvoudig kleurenpalet. Rivas-pashouders krijgen 10 procent korting. Deelname is mogelijk na aanmelding, tot een week voor de start van de workshop. Er kunnen maximaal 12 personen meedoen. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding tijdens kantooruren terecht bij Rivas Extra via de Zorglijn van Rivas, telefoon 0900-8440 (lokaal tarief) of via www.rivas.nl.

advertentie
advertentie