Between Hours live bij The AfterShock

7 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Between Hours speelt vrijdag 11 maart tussen 19.00 en 21.00 uur live MerweRadio in een gecombineerde uitzending van The AfterShock samen met The ARE. Onder andere de single "The Chase", welke binnenkort uitgebracht gaat worden op cd, zal deze avond te bewonderen zijn.

Between Hours is een jonge band uit de omgeving van Dordrecht, die met een combinatie van poprock en een likje blues zorgt voor een flinke dosis energie. Het bekende 3FM-radioprogramma 3voor12 liet op hun website weten: "Between Hours speelt al als een legendarische stadionact". In de zomer van 2010 stond de band op het druk bezochte Big Rivers Festival in Dordrecht. Ook waren ze al op Radio 538 te beluisteren.

De radio-uitzending is tegelijkertijd te zien op MerweTV. The AfterShock wordt gepresenteerd door Ed Jonkers en José Kraayeveld. De techniek is in de vertrouwde handen van Robbert-Jan de Smit en Arie "The ARE" van Willigen. Op deze avond is er technische ondersteuning door Jan Willem Reimelink (audio) en William de Wee (video).

advertentie
advertentie