Nieuwbouwmarkt in Papendrecht

7 maart 2011 om 00:00 Nieuws

PAPENDRECHT - Na de succesvolle nieuwbouwmarkt in november vorig jaar wordt er op vrijdag 11 maart van 18.00 tot 20.00 uur weer een inloopavond gehouden over diverse nieuwbouwprojecten in Papendrecht. Deze nieuwbouwmarkt is in de hal van het gemeentehuis aan de Markt 22.

In het centrum van Papendrecht heeft het appartementengebouw de Marktmeester onlangs het hoogste punt bereikt en startte op de locatie achter het gemeentehuis de bouw van de woningen in de Lagedijcke. Ook aan het Sportcluster wordt hard gewerkt. Tevens is onlangs de verkoop van alweer de zevende fase van het project Merwehoofd gestart en is de verwachting dat in het voorjaar gestart kan worden met de bouw. Op de inloopavond kan een kijkje genomen worden in deze nieuwbouwplannen. Woningzoekenden kunnen zich laten informeren over de verschillende nieuwbouwwoningen in de diverse nieuwbouwprojecten.

Ook omwonenden, passanten, bewoners en/of gebruikers en mensen die door hobby, studie of werk interesse hebben zijn van harte welkom op deze informatieavond.

De nieuwbouwmarkt Papendrecht is een gezamenlijk initiatief van BM Projectontwikkeling, VORM Ontwikkeling, Bouwfonds Ontwikkeling en Woonkracht10. Op de nieuwbouwmarkt presenteren zij alle nieuwbouwprojecten in Papendrecht, zoals de Lagedijcke, Marktmeester, Merwehoofd (fase 4, 5 en 7) en Sportcluster.

advertentie
advertentie