Live optreden About Today bij The ARE op MerweRTV

13 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In een gecombineerde radio-uitzending van The Are en The AfterShock is vrijdag 18 maart van 19.00 tot 21.00 uur een live optreden van de band About Today uit Rotterdam te beluisteren. About Today speelt alternatieve rock, gebaseerd op de hoogte- en dieptepunten uit het dagelijkse leven.

De muziek van About Today beweegt zich tussen kleine, breekbare liedjes en stevige rock. Het bevat eigenzinnig ingekleurde akkoorden, dynamiek en veel energie. De band combineert vertrouwde pop-principes met verrassende ideeën waardoor de muziek toegankelijk en interessant blijft. Hoewel hun muzikale smaken breed verdeeld zijn, zijn waarschijnlijk invloeden te horen van bands als Deus, The Foo Fighters en Moss. Recentelijk hebben ze onder andere in Exit, Rotterdam gespeeld en binnenkort staat er een show in de Baroeg, Rotterdam op het programma.

De presentatie van het programma The ARE is in handen van Arie van Willigen. Luisteren kan via MerweRadio of MerweTV. Via het internet valt het programma ook te bewonderen: www.merweradio.nl/webcam. Reageren kan via are-are@planet.nl.

advertentie
advertentie