Teken- of schilderworkshop rondom lijdenstijd en Pasen

13 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Tekenatelier Clair Obscur geeft de komende weken workshops voor volwassenen waarin getekend of geschilderd wordt over de geloofsbeleving rondom de lijdenstijd en het Paasfeest. ,,Het doel van deze workshop is bezinnend tekenen en schilderen om zo tot rust te komen bij het thema", licht de organiserend kunstenaar Linette Trapman toe. De workshop is bedoeld voor mensen met een christelijke levensovertuiging en geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Linette Trapman van Calir Obscur zal elke deelnemer begeleiden in het proces van 'tekenen/schilderen naar beleving'. Beeldmateriaal en teksten zijn aanwezig ter ondersteuning. Omdat de groep uit drie deelnemers bestaat, is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Er kan een keuze gemaakt worden uit schilderen met acrylverf of tekenen met pastelkrijt. Er zijn meerdere data zijn beschikbaar. De kosten voor deze workshop bedragen 40 euro inclusief schildersdoek, acrylverf, gebruik van kwasten, pasteltekenpapier, gebruik van pastels en koffie of thee.

De volgende data zijn beschikbaar: dinsdag 29 maart 18.45-22.15 uur, donderdag 31 maart 13.15-16.45 uur. dinsdag 5 april 18.45-22.15 uur, maandag 11 april 18.45-22.15 uur, dinsdag 12 april 13.15,16.45 uur.

De workshop wordt gegeven in het atelier van 'Clair Obscur', Frans Halsstraat 53 in Sliedrecht. Opgave is mogelijk via de website: www.teken-atelier.nl. Onder het kopje 'contact' kan het contactformulier geopend worden en kunnen de gegevens ingevuld worden. Graag hierbij één van de data noemen als keuze en of er gewerkt gaat worden met acrylverf of pastelkrijt. In verband met de inkoop van het materiaal opgave vóór 25 maart.

advertentie
advertentie