Twee ereleden bij Vogelwacht Alblasserwaard

15 maart 2011 om 00:00 Nieuws

PAPENDRECHT - De Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard is twee nieuwe ereleden rijker. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 10 maart hebben bestuurslid Leen den Ouden en coördinator Bram van Vliet van de Plantenwerkgroep de eervolle oorkonde ontvangen uit handen van voorzitter Bas de Lange.

Leen den Ouden kreeg de titel omdat hij zich tientallen jaren heeft ingezet voor de NVWA op het gebied van natuureducatie, planologie en tal van andere zaken rond het Streeknatuurcentrum. In 2010 kreeg hij al een Koninklijke onderscheiding voor zijn werk. Het was tevens het laatste optreden voor Leen als bestuurslid. Zijn werk op het gebied van de Planologie wordt overgenomen door Jacques Verhagen, het nieuwe bestuurslid.

Bram van Vliet heeft ook zijn sporen verdiend in het natuuronderwijs en is het gezicht van de Plantenwerkgroep. Naast excursies, rondleidingen leverde hij ook een bijdrage voor de kinderbijlages in het contactorgaan Onze Waard. Ook maakte hij zich verdienstelijk in het inventarisatiewerk in en rond de heemtuin.

advertentie
advertentie