Tweede ronde Kleine prijs van de Alblasserwaard

16 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sobek, St. Vincent & The Grenadines en Speakerpunch zijn de deelnemers van de tweede ronde de Kleine Prijs van de Alblasserwaard. Zaterdag 26 maart strijden ze in Elektra om een plek in de finale. Jeroen Loeve van het Jongerencentrum stelt de drie bands aan u voor.

Sobek zijn Gorinchemse mannen die een lekkere mix tussen rock en metal brengen. Loeve: ,,Snelle technische gitaren en Metallica-achtige zang worden afgewisseld met rustige stukken. Deze heren hebben al lange ervaring in de muziek en nu zijn ze eindelijk zover om in deze formatie de metal scene over te nemen."

St. Vincent & The Grenadines uit Brandwijk/Goudriaan speelt poprock met catchy gitaarrifjes, mooie zang en swingende drumlijnen. ,,Dit zorgt voor een relaxte sfeer en makkelijk in het gehoor liggende muziek. De jury was bij de beoordeling van de ingestuurde demo's zeer lovend over deze formatie. Onze verwachtingen zijn dan hoog gespannen."

Speakerpunch wordt gevormd door Dordrechtse rock'n roll helden die een rauwe mix brengen van hard rock en rockabilly. ,,Voordat zij zich inschreven hebben wij al enkele pogingen gedaan om deze band binnen te halen maar nu hebben we het geluk dat zij zichzelf aanboden voor De Kleine Prijs van de Alblasserwaard", aldus Jeroen Loeve

De entree voor deze avond is 3 euro. De zaal gaat open om 20.00 uur. JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie