Grote BijbelKennisQuiz voor de Alblasserwaard

16 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Stichting Christian Trust houdt op zaterdag 26 maart de Grote BijbelKennisQuiz voor de Alblasserwaard 2011. Deelnemers kunnen uit twee niveaus kiezen en in beide niveaus zijn mooie prijzen te winnen. De winnaar van niveau 2 ontvangt een wisselbokaal en krijgt de eervolle titel: Bijbelkenner van de Alblasserwaard 2011. De quiz wordt gehouden in Cs De Hoven locatie Calvijn in Hardinxveld-Giessendam.

Naast deelname op de Calvijn is het ook mogelijk online aan de BijbelKennisQuiz mee te doen. Opgeven kan gratis via BKQ4A@christiantrust.nl, via 06-83053830 of via het aanmeldformulier op www.christiantrust.nl/bkq4a. Eten en drinken is op de dag volledig verzorgd en gratis. Wel is SCT natuurlijk blij met donaties, omdat daarvan alles moet worden betaald. Donaties kunnen worden overgemaakt op 15.45.30.662 of in de melkbus worden gestopt.

Meer informatie over deze BijbelKennisQuiz en over de plannen van Stichting Christian Trust is te vinden op de geheel vernieuwde website www.christiantrust.nl. Tijdens de quizdag is een promotietafeltje van Stichting Christian Trust aanwezig, waar geïnteresseerden meer te weten kunnen komen over Stichting Christian Trust en souvenirs gekocht kunnen worden.

De quizdag begint om 8.15 uur en is even voor 17.00 uur afgelopen. Het dagprogramma is te vinden op www.christiantrust.nl/bkq4a.

advertentie
advertentie