Blijspel 'Onder Ons' in de Til

18 maart 2011 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - De Sliedrechtse toneelgroep 'Onder Ons' is zaterdag 16 april weer de publiekstrekker in De Til. Om 20.00 uur vangt in het zalencentrum de voorstelling 'Paniek op de planken' (het hek van de dam) aan. ,,Regisseuse Natalja Verhoef heeft samen met de spelers weer een blijspel geoefend dat bijzonder in de smaak valt bij het publiek, dat blijkt wel uit het feit dat de toneelgroep dit seizoen al voor zeven voorstellingen werd gecontracteerd", zegt Jan Wieman van het theatergezelschap.

,,De drie nieuwe en jonge spelers Baukje Bezemer, Tim van der Beek en Rob van Leeuwen hebben inmiddels bewezen over grote toneelkwaliteiten te beschikken, maar ook de oude garde levert natuurlijk weer de bijdrage die een ieder gewend is." Voor het eerst in haar geschiedenis laat de Sliedrechtse toneelgroep enkele mensen uit het publiek meespelen en nu al staat vast dat dit tot de meest hilarische momenten zal leiden.

Onder Ons bestaat 65 jaar, zij verzorgde in die periode ongeveer achthonderd optredens en biedt het publiek al net zo lang blijspelen en kluchten. Kaarten à € 9,00 kunnen besteld worden bij Wim Muis, 0184-421802, Inge van Breemen, 0183-616151 en Jan Wieman, 0184-418733 of via e-mail wmy@hetnet.nl. Ook zijn kaarten aan de zaal te koop.

advertentie
advertentie