Bewoners Waerthove blij met sfeervol balkon

21 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bewoners van de afdelingen Merwede en Graafstroom in verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht kunnen op hun balkon weer genieten van een kleurrijke tuin. Het balkon op deze Rivas-locatie is afgelopen weekend tijdens de landelijke vrijwilligersdag NL Doet door verschillende Sliedrechtse bedrijven vrijwillig opgeknapt en aangekleed met kleurrijke bloemen.

Voor het grote balkon van ongeveer 25 vierkante meter werd door Garden Inspirations een mooi ontwerp gemaakt. ,,Het resultaat is fantastisch", vindt Addy Louter, teamleider bij Rivas. Er werden onder andere drie grote plantenbakken gemaakt en gevuld met mooie bomen, planten en bloemen. 'De bewoners zijn graag buiten en kunnen nu weer genieten van het mooi en sfeervol balkon.'

Om dit allemaal mogelijk te maken hebben medewerkers van het bedrijf Purple Sky deze dag vrijwillig de handen uit de mouwen gestoken om van het balkon een mooi terras te maken. De bewoners van de twee afdelingen van deze Rivas-locatie hielpen ook een handje mee. ,,Samen met de vrijwilligers maakten zij van een kale muur een kleurrijk schilderij met zelfgemaakte vrolijke vogelhuisjes", zegt Louter. Om de dag helemaal compleet te maken trakteerde de firma Purple Sky de bewoners op gebak.

,,Verder zijn we ook heel blij met de financiële steun van een aantal bedrijven uit Sliedrecht", benadrukt Louter. ,,Het is fijn dat we op deze manier samen de bewoners iets extra's hebben kunnen bieden." Het hout voor de plantenbakken is gesponsord door Buitengoed Sierbestrating en Holcim. Art & Flowers zorgde voor plantenbollen en mooie violen. 'Daarmee zijn de bloembakken gevuld die aan de reling van de balkon hangen. Het is een heel kleurrijk gezicht!' Van Roosendaal technisch uitzendbureau zorgde voor een financiële bijdrage.

Foto: Bewoners en medewerkers van Rivas-locatie Waerthove genieten van het sfeervol en kleurrijk balkon.

advertentie
advertentie