Heropening Beter Bed in Sliedrecht

22 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Beter Bed Sliedrecht is verbouwd en heropent vandaag 24 maart haar deuren aan de Leeghwaterstraat 97. Om dit te vieren is er nu vol op openingsvoordeel.

,,Beter Bed heeft voor ieder budget is een passende oplossing", aldus een woordvoerder van de firma. ,,Beter Bed bedient zowel de klant die € 500,- te besteden heeft en daarvoor een complete slaapkamer aanschaft, als de klant die € 1.200,- investeert in een nieuwe matras om eindelijk van zijn rugklachten af te komen. Artikelen kunnen los aangeschaft worden, maar er zijn ook package-deals: een complete slaapkamer (ombouw, bedbodems en matras) voor een speciale eenheidsprijs. Het personeel van Beter Bed Sliedrecht staat voor u klaar om u een persoonlijk en uitgebreid slaapadvies te geven."

De gehele collectie is ingedeeld in verschillende stijlgroepen, zodat de consument zijn eigen stijl kan kiezen. ,,We hebben zowel klassieke als moderne slaapkamers, al dan niet op een comfortabele instaphoogte. Maar ook merken als Pullman, M Line (drukverlagende matrassen), Alpin+ (extra ventilerende matrassen) en Kårlsson (het Zweedse slapen) zijn in het assortiment opgenomen. Daarnaast kunt u in de matrassenstudio uitgebreid proefliggen om te bepalen welke matras het beste bij u past. En voor de kleintjes onder ons biedt Beter Bed een Junior-assortiment met leuke, stoere en kleurige slaapkamers zodat zelfs de kleinste kinderkamers worden omgetoverd in eigentijdse, gezellige en avontuurlijke meegroei-slaapkamers. Overigens kunnen klanten voor een uitgebreide collectie bedtextiel ook terecht bij Beter Bed."

De producten van Beter Bed worden in de meeste gevallen bij de klant thuisbezorgd. Bestellingen vanaf 250 euro worden bovendien gratis gemonteerd. En natuurlijk wordt de heropening van het Beter Bed filiaal in Sliedrecht onderstreept met unieke openingsacties. Beter Bed Sliedrecht is gevestigd aan de Leeghwaterstraat 97, is 6 dagen per week geopend en heeft op donderdag koopavond. Kijk voor meer informatie op www.beterbed.nl.

advertentie
advertentie