Regio-reisburo.nl genomineerd voor beste online reisburo van Nederland

24 maart 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Zoover Awards worden dit jaar voor de derde keer op rij uitgereikt. Sinds 2009 zijn deze awards uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche. Via de online stemronde op www.zooverawards.nl bepaalt de consument wie in de reisbranche deze felbegeerde Awards ontvangen. Regio-reisburo.nl is dit jaar genomineerd in de categorie "online reisburo''. Binnen elke categorie worden twee Awards vergeven: de populairste binnen een categorie en de beste binnen een categorie. Stemmen kan tot 13 april.

De Regio Reisburo's omvatten Regio Reisburo Gorcum, Regio Reisburo Lingestreek (Leerdam), Regio Reisburo Sliedrecht, Regio Reisburo Giessenhof (Hardinxveld-Giessendam), Regio Reisburo IJsselstein, Regio Reisburo Vianen en Regio Reisburo Passewaay (Tiel). Regio Reisburo is onderdeel van Gorcums Reisburo BV. Gorcums Reisburo BV is een gerenommeerd en 100 procent zelfstandig familiebedrijf. Het bedrijf is één van de grotere zelfstandige reisburo-bedrijven van Nederland en heeft sinds de start in 1975 zijn sporen in de reiswereld verdiend.

Hanneke de Keijzer-Salm van afdeling Sales & marketing: ,,Regio-reisburo.nl is het verlengstuk van de stenen Regio Reisburo's en biedt een totaalpakket aan boekings- en servicemogelijkheden''.

De uitvoering van de online verkiezing voor de reisbranche is dit jaar voor het eerst in handen van Q&A Research (bekend van de Thuiswinkel Awards en Retail jaarprijs).

Zoover is bekend als de beoordelingssite over landen en accommodaties voor iedereen die op vakantie gaat.

advertentie
advertentie