Tweets van de week

30 maart 2011 om 00:00 Nieuws

@lenvanrekomvvd: Gemeenten willen minder bemoeizucht provincies:http://www.vng.nl/smartsite.dws?id=104563, en terecht!

@flipmak: #GriendenCollege Vertrek Jos van der Voort: ik hou het op kleine mensen, grote resultaten! Meneer Van der Voort: Veel dank!

@PZHZKoeman: Rommelig geweest in #Bleskensgraaf na uitgaan dorpsdisco. Auto's vernield op Prof. Zeemanweg #Sliedrecht, we zoeken evt. getuigen!

@ErikdeBruinBDU: Waarom vraagt de Sliedrechtse politiek zich niet af waarom het Baggerfestival niet doorgaat?

@RubertN: waarschijnlijk omdat ze het antwoord al weten, of omdat ze er in het geheel niet rouwig om zijn.

@PZHZKoeman: Parkeren met vier wielen op trottoir kost 70,- euro. Kun je toch beter parkeervak opzoeken en iets verder lopen.

@antonvanrees: @PZHZKoeman 17,50 per wiel? en met wielen gedemonteerd in de kofferbak? is strikt genomen niet parkeren! vast weer een ander regeltje voor.

@antonvanrees: College van PZHZKoeman #wijkplatformcentrum: met 2 wielen op de stoep mag ook niet maar wordt SOMS toegestaan als er geen alternatief is

@PZHZKoeman: Nog zo eentje, fietsen op de stoep. En nog verontwaardigd doen als wij er iets van zeggen! Maatschappelijk geaccepteerd?

@AlexMonster1978: @PZHZKoeman Als je hiervoor (meteen) een bekeuring uitschrijft, zal de bijval onder de bevolking niet heel groot zijn inderdaad.

@PZHZKoeman: @AlexMonster1978 Dan kun je dus stellen dat je met een soort normvervaging te maken hebt en wellicht niet om te draaien?

@prosliedrecht: Hoe gaan we om met de plannen rondom de staatsliedenbuurt en karekietflat http://www.prosliedrecht.nl/?page_id=367

@antonvanrees: eerste twee afspraken al weer afgerond. Nu op weg naar winklerplein. Trouwens lang stil over plannen nieuwbouw daar (te lang?)

@antonvanrees: TNT post is langs geweest. ik heb post voor 5 verschillende adressen en voor mezelf. Ga vooral zo door TNT!

@NicoleBoer: @antonvanrees Ja,haha! En de postbussen op nieuwe locatie is dramatisch! Iedere dag post van andere bedrijven, behalve voor mn eigen toko!

@antonvanrees: @TNTPostWebcare de bezorgers die met minimale contracten hun werk moeten doen hoeven geen straf. TNT steek hand is in eigen boezem !

@TNTPostWebcare: @antonvanrees Da's slordig, mijn excuses. Als je via DM je NAW stuurt en aangeeft om welke adressen 't gaat, maak ik er werk van. #TNT

@NicoleBoer: @antonvanrees Hahaha! Wat een geweldige snelle reactie! Dat werkt dus wel bij TNT!

@antonvanrees: En ik was helemaal niet van plan om me druk te maken om de post maar als ze er dan zelf om gaan vragen ....... #opzijnbucklers en #t-mobiles

advertentie
advertentie