Heren Sliedrecht Sport zakken terug in anonieme middenmoot

30 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het wordt zo langzaam maar zeker een ééntonig verhaal, maar nog altijd streven de volleyballers van Sliedrecht Sport dit seizoen hun eerste uitzege na. Het is inmiddels alweer meer dan een jaar geleden, dat tijdens het vorig seizoen de eerste uitzege kon worden aangetekend in Voorburg. Uitgerekend hetzelfde VISADE Voorburg was het afgelopen weekeinde de tegenstander met als directe inzet de vijfde plaats op de ranglijst in de B-League. Ditmaal liet Voorburg zich echter niet verrassen door de selectie van coach Arie van Wolferen: 3-1 (25-22, 25-5-20, 23-25 en 34-32).

De coach moest erkennen dat zijn team steeds net iets tekort komt in de beslissende fases van de sets. ,,Helaas missen wij buiten De Stoep net dat extra beetje flair en overtuiging, dat we in thuiswedstrijd wél hebben. We weten steeds lang mee te gaan in de set, maar missen dan het passende eindschot en gaan te geforceerd spelen."

Aanstaande zaterdag speelt Sliedrecht Sport thuis in sporthal De Stoep. Tegenstander is VoCASA uit Nijmegen, de huidige nummer vier in de B-League. Aanvang 19.30 uur.

advertentie
advertentie