Muziekworkshops bij SOJS

30 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Jongeren van 8 tot en met 14 jaar die er altijd al van dromen net zo te spelen als die ene muzikant uit die favoriete band, of gewoon een instrument willen leren spelen, krijgen nu de kans bij SOJS. In Elektra worden namelijk muziekworkshops aangeboden voor de volgende instrumenten: gitaar, elektrisch gitaar, bas gitaar en drums. De eerste les is op 11 april van 16:00 tot ongeveer 17:00 uur en inschrijven kan tot en met 7 april.

De muziekdocent is niemand minder dan Randy Hoekwater. Randy was op jonge leeftijd al een gedreven muzikant en speelt van jongs af aan al allerlei verschillende insturmenten. Hij is bekend van onder ander V.O.F. De Kunst, Sister Sledge, Gordon, Lee Towers, Mellow Yellow. Randy Hoekwater is een zeer ervaren muzikant en muziekdocent. Hij geeft door het hele land muzieklessen en professionele optredens.

De workshop bestaat uit een reeks van zeven lessen en kost 35 voor jongeren van 8 tot en met 12 jaar en 40 euro voor jongeren van 13 tot en met 14 jaar.

Voor meer info kan gebeld worden naar Jongerencentrum Elektra: 0184-414273

advertentie
advertentie