Audities voor musical Oliver in Gorinchem

1 april 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Kinderen die altijd al in een musical hebben willen spelen kunnen zaterdag 16 april terecht bij de audities voor de nieuwe musical van stichting LUSA: Oliver?! Het verhaal is gebaseerd op het beroemde boek van Charles Dickens, maar wordt uitgevoerd in een volledig nieuwe bewerking van stichting LUSA (Licht Uit Spot Aan).

Oliver?! is een stoere, grappige en ontroerende voorstelling die op zaterdag 10 december gespeeld gaat worden door een groot ensemble. Voor dit ensemble zoekt stichting LUSA ondeugende kinderen tussen de circa 8 en 18 jaar oud die zowel een stoer weeskind als een overdreven braaf kind kunnen spelen. Voor de hoofdrollen wordt gezocht naar twee jongens, die de vrienden Oliver en Dodger gaan spelen. Voor deze hoofdrollen is enige musical/zang/danservaring vereist, voor het ensemble is dat niet persé nodig. Daarnaast wordt een aantal tieners en/of volwassenen gezocht, die de volwassen rollen voor hun rekening kunnen nemen zoals Mr. Bumbles, Nancy en Bill Sykes. Een goede zangstem en affiniteit met musical zijn daarvoor minimaal nodig.

De auditie voor Oliver?! vindt plaats op zaterdag 16 april vanaf 10.00 uur in de balletstudio bij Sporthal de Oosterbliek in Gorinchem (bij winkelcentrum Laag Dalem). Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier te downloaden op www.stichting-lusa.nl . Aanmeldingen moeten uiterlijk 8 april bij stichting LUSA binnen zijn.

advertentie
advertentie