Miljoenenknaller Postcodeloterij valt in Sliedrecht

1 april 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De JackpotKanjer van 15 miljoen euro is gevallen in Sliedrecht. Inwoners waarvan de postcode begint met 3362 en die meespeelden in de maarttrekking van de Postcode Loterij, winnen met elkaar deze miljoenenprijs. Tot en met aanstaande zondag 3 april blijft het spannend op welke volledige postcode in deze wijk de grootste klapper valt.

De JackpotKanjer die in Sliedrecht is gevallen, bestaat uit een wijkprijs en een postcodeprijs. Deelnemers uit de winnende wijk met code 3362 verdelen met elkaar een derde van het prijzengeld, wat neerkomt op 5 miljoen euro. Op één specifieke postcode binnen deze wijk valt 10 miljoen euro, twee derde van de prijs. De volledig winnende postcode in Sliedrecht maakt Linda de Mol zondag 3 april bekend in het tv-programma 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' (21:30 - 23.15 uur, RTL 4). Martijn Krabbé en Winston Gerschtanowitz verrassen de postcodewinnaars tijdens de uitzending met dit grote nieuws.

De Postcode Loterij heeft de JackpotKanjer in 2011 als nieuwe prijs geïntroduceerd. De JackpotKanjer bestaat uit twee delen: de Jackpot van 15 miljoen euro en de Kanjer van 15 miljoen euro. De Kanjer met een bedrag van 15 miljoen euro wordt sowieso uitgekeerd.

Omdat het Jackpotdeel in de maarttrekking niet is gevallen, schuift deze door naar de volgende JackpotKanjer-trekking in september. De JackpotKanjer staat dan op 37,5 miljoen euro. In december kan dit bedrag oplopen tot 45 miljoen euro, het hoogste bedrag dat ooit in de Nederlandse geschiedenis door een loterij is uitgekeerd. Bij de JackpotKanjer van de Postcode Loterij valt de prijs in een hele wijk en winnen buren dus met elkaar.

De uitslagen van de Postcode Loterij zijn vanaf 5 april terug te vinden op www.postcodeloterij.nl. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht over hun prijs. Deelnemers die een geldprijs hebben gewonnen, krijgen automatisch het winnende bedrag op hun bankrekening gestort.

advertentie
advertentie