Sliedrecht Sport treft Taurus voor strijd om vijfde plaats

6 april 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sliedrecht Sport gaat zaterdag 16 april tegen Taurus in Houten van start om in een best-of-three serie uit te gaan maken wie er uiteindelijk de vijfde plaats in de eindrangschikking mag opeisen. Een troostprijs maar wel eentje die recht geeft op deelname aan het Europese Challenge Cup toernooi.

Nadat Sliedrecht Sport al eerder ten koste van VC Sneek de finale van de troostpoule had behaald, kwalificeerde Taurus zich afgelopen zaterdag na een zinderende vijfsetter en 3-2 winst op King Software uit Capelle a/d IJssel. Taurus (met ex-Sliedrecht Sporters Sanne Berculo en Meike Martijn) bleek na een 0-2 achterstand toch over voldoende veerkracht te beschikken om de winst voor zich op te eisen.

Woensdag 20 april vindt de tweede wedstrijd plaats in De Stoep, hetgeen tevens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen betekent, want bij een gelijke stand (in gewonnen wedstrijden) wordt de uiteindelijke beslissende derde wedstrijd opnieuw in sporthal De Kruisboog te Houten uitgevoerd (zaterdag 23 april).

advertentie
advertentie