Elke week feest met SH'BAM bij Danssport Educatie Centrum Martine

11 april 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sinds kort staat bij Danssport Educatie Centrum Martine SH'BAM van Les Mills op het lesrooster. SH'BAM is een laagdrempelig dansprogramma, een full-body workout die simpele dansbewegingen op de nieuwste top 40 hits combineert met dance muziek, remixen van bekende classics en moderne Latin tracks. De simpele choreografie wordt overgebracht door energieke en goed opgeleide instructeurs, die deskundig zijn in het wat Les Mills noemt 'overbrengen van Fitness Magic'.

SH'BAM is het allernieuwste programma van Les Mills: wereldwijd marktleider op het gebied van gestandaardiseerde groepsfitnessprogramma's. SH'BAM is anders dan op sport georiënteerde groepsfitness workouts, omdat SH'BAM gebaseerd is op de moves, muziek en sfeer uit discotheken over de hele wereld. ,,Er bestaat geen enkel ander dansprogramma dat eenvoudiger is dan SH'BAM", vertelt Martine over de nieuwe workout. ,,De instructeur leert de deelnemers de basis choreografie en coacht ze bij elk nieuw pasje. Mensen kunnen er zoveel uitdaging en styling in brengen als ze zelf willen." SH'BAM is daarmee geschikt voor iedereen: man en vrouw, jong en oud.

,,Deelnemers aarzelen vaak of ze deel zullen nemen aan een groepsfitness les, maar de meeste mensen gaan wel graag een avondje stappen en staan dan de hele avond te swingen op de dansvloer'', aldus Martine. ,,Wij willen graag de muziek, moves en atmosfeer waar mensen van houden naar onze dansstudio brengen, zodat mensen een hoop lol hebben en helemaal vergeten dat ze met een workout bezig zijn.''

Een typische SH'BAM les duurt 45 minuten en bestaat uit twaalf verschillende muziektracks. Elke track heeft een eigen choreografie en kan gezien worden als een aparte dans die op zichzelf staat. Martine: ,,De les begint met een basis warming-up, waarbij al je spieren, van je schouders, borst en heupen tot zelfs je vingertoppen, in beweging komen. Hierna volgen, in een blok van 35 minuten, verschillende danscombinaties die eenvoudig, maar ook super fun zijn. Dit blok wordt afgesloten met diverse stretchoefeningen."

Voor informatie over het lessen en het lesrooster kijk op www.danssportcentrummartine.nl of neem telefonisch contact op met 06-52033542.

advertentie
advertentie