SupporterAds verbindt sportclubs en lokale adverteerders

11 april 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De mogelijkheden voor lokale adverteerders om via internet een actuele aanbieding te doen zijn beperkt. Dat is althans de mening van Rob Nijssen, directeur/eigenaar van SupporterAds. Hij ziet een gat in de markt en is daarom eind maart van start gegaan met dit platform dat ondernemers in staat stelt lokale aanbiedingen te doen op sites van sportclubs.

Rob Nijssen: ,,Welke mogelijkheden heeft een lokale ondernemer nu eigenlijk echt? Denk aan de winkelier die komende week een extra korting geeft? Het restaurant dat een avond met live muziek organiseert of de slijter die net een mooie wijn heeft ontvangen? Of de makelaar die een huis extra onder de aandacht wil brengen? SupporterAds zorgt voor een innovatieve wijze van online adverteren waarmee sportclubs in de momenteel financieel moeilijke tijden extra geld in de kas kunnen brengen. Een gedeelte van de omzet die via de speciale advertentieblokken wordt gerealiseerd komt namelijk bij de clubs terecht. Uiteindelijk moet het een landelijk dekkend platform worden, georganiseerd rondom gemeentes, maar de start vindt plaats via sites van individuele clubs."

Alle sportclubs in de gemeente Sliedrecht kunnen zich kosteloos aanmelden. De lokale ondernemers kunnen dankzij een systeem van Self Service advertenties maken, plaatsen en beheren. Meer informatie over deelname is te vinden op www.supporterads.nl of via info@supporterads.nl.

advertentie
advertentie