Percussionist Andrei Russo in Havana

15 april 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na het succes van saxofonist Local Hero vorig weekend, komt zaterdag 23 april percussionist Andrei Russo het dj team versterken bij Havana. Russo behoort tot de top van de slagwerkers in de Nederlandse dance scene. Met zijn Russische achtergrond is hij een van de meest gevraagde percussionisten van Nederland. Het indrukwekkende scala aan instrumenten dat hij gebruikt maakt zijn optredens gevarieerd en passend bij een groot aantal muzikale stijlen van dj's. Russo staat voor verbreding en verrijking van de huidige dancemuziek.

Andrei Russo heeft samen gespeeld met top dj's als Lucien Foort, Sidney Samson, Gregor Salto en Fedde le Grand. Ook werkt hij mee aan studioprojecten van dj/producers Madskillz, Roog en Gregor Salto. Met dj D-Rashid,"pionier of Latinhouse" in Nederland, vormt hij al 7 jaar een vast duo dat gespeeld heeft op de meest uitlopende events en festivals, zoals Dance Valley, Lowlands, Innercity, Racism Beat It, Latin Village, Mysteryland en heeft getoerd voor Bacardi Bat Beats .

Ook buiten de Nederlandse grenzen is hij geen onbekende meer dankzij optredens in Duitsland, België, Portugal, Curaçao, Suriname, waar hij in het voorprogramma heeft gestaan van internationale dj's als Dimitri From Paris, Junior Jack & Kid Creme. Natuurlijk is hij ook actief in het land waar zijn roots liggen. In Rusland doet hij sinds 2006 de MXTronica Marlboro Russia Tour. en zorgt ervoor dat ook de laatste voetjes van de vloer gaan.

advertentie
advertentie