Feestweekend in de Candlelight

15 april 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Muziekcafe Candlelight staat voor een druk, maar gezellig weekend met een quiz-night op donderdag, Dolfs Café op zaterdagmiddag, feest-dj Do op zaterdagavond en een dartstoernooi op zondag met tegelijkertijd livemuziek van Brian-C.

Donderdag 21 april is er weer een Heineken Quiz-night. Muziekfragmenten, foto's en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Gezellig met je vrienden, onder het genot van een hapje en een drankje, meespelen aan deze hersenkrakende quizavond. Vorm een team van minimaal drie en maximaal vijf personen en de Candle zorgt voor een tafel. De aanvang is 21.00 uur en de quiz wordt gepresenteerd door een echte quizmaster. Deelname kost niets en er zijn leuke prijzen te winnen. Meer info op Quiznight.nl

Zaterdag 23 april gaat de Pub al om 16.00 uur open voor Dolf's café. Dit keer dus niet de laatste zaterdag van de maand, in verband met Koninginnedag. Jong en oud is van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje. 's Avonds gaat het dak eraf met feest-Dj Do van de Skihut Rotterdam.

Zondag 24 april organiseert Muziekcafé Candlelight ism BDK-darts het 'Super Sunday Darts' toernooi. Speltype is 501 koppel. En er zijn geldprijzen en bekers te winnen. Beide zalen gaan om 11.00 uur open en de aanvang van het toernooi is om 13.00 uur. Inschrijven kan op de dag zelf.

Daarnaast zal er ook live muziek zijn van de Ierse zanger/gitarist Brian-C. Een 'must' voor alle rock en gitaar liefhebbers. Deze ervaren artiest verzorgt meer dan 200 optredens per jaar door heel europa. Zijn muziek laat zich het best omschrijven als een mix tussen bekende ruige rockcovers en Ierse folkpop.

Meer info op www.Candlelightcafe.nl.

advertentie
advertentie