Karine Muijlwijk kiest voor een buitenlands avontuur

18 april 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Diagonaalspeelster Karine Muijlwijk heeft aangegeven dat zij volgend jaar geen deel meer zal uitmaken van de selectie van Sliedrecht Sport en ook niet meer te bewonderen zal zijn in de Nederlandse competitie. Zij heeft het stichtingsbestuur te kennen gegeven dat zij opteert voor het spelen bij een buitenlandse club. Op dit moment is de keuze voor welke club Karine gaat spelen nog niet duidelijk en de onderhandelingen daarover zullen in de aankomende weken afgerond worden.

Aanstaande woensdag neemt Karine afscheid tijdens de playoff wedstrijd tegen het team van Taurus uit Houten. Dan bestaat de mogelijkheid om haar persoonlijk te bedanken voor haar inzet, enthousiasme en inbreng tijdens de vele wedstrijden die zij voor dames 1 van Sliedrecht Sport heeft gespeeld.

Dames 1 heeft afgelopen zaterdag een overwinning behaald in de uitwedstrijd bij Taurus en kan zich van een vijfde plaats verzekeren (en dus Europees volleybal) bij winst aankomende woensdag. Aanvang van de wedstrijd zal zijn om 19.30 uur en na de wedstrijd wordt op gepaste wijze afscheid genomen van Fanny Lafeber, Nikki Hoevenaars en Karine Muilwijk.

advertentie
advertentie