Zinkwegse Boys G1 tegen Sliedrecht G1

18 april 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het G-team van Sliedrecht is, met weer een knappe overwinning, derde geëindigd, wat een prima prestatie is als debutant. De vreugde was zo groot dat trainer Cock Goedhart er aan moest geloven en onder de douche werd gezet.

Sliedrecht G1 speelde zaterdag tegen Zinkewegse Boys de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Ouders, begeleiders en bewoners van de Merwebolder en de chauffeur van de bus zorgden voor luidruchtig support langs de lijn in Oud Beijerland. Vanaf de aftrap ging de ploeg in de aanval. Wesley kreeg wat kansen maar helaas ging de bal er niet in. Er stond een goede keeper bij Zinkewegse Boys in het doel. Toch was het Wesley die na ongeveer een kwartier zijn team op voorsprong bracht.

Ook Zinkewegse Boys zocht de aanval maar de verdediging onder leiding van André stond goed. Kwamen ze er toch door dan was daar Michael Heerlijn die als een rots in de branding stond te keepen. Iets voor rust werd het goede spel van Sliedrecht beloond. Dit keer was het Jeffrey Stephan die scoorde en zo de ruststand op 0-2 bracht.

Na rust werd het een op en neer gaande wedstrijd. Aan twee kanten stond de verdediging goed opgesteld. Toch was het Zinkewegse Boys die tien minuten voor tijd de stand op 1-2 bracht. Hierna bleef het spannend maar de spelers van Sliedrecht hielden knap stand.