Alternatieve avond met Labasheeda en WaveZero

27 april 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Elektra houdt zaterdag 7 mei in samenwerking met Merweradioprogramma The Are, een alternatieve avond met Labasheeda en WaveZero. The Are heeft op vrijdagavond 6 mei van 19.00 tot 21.00 uur bovendien WaveZero live in de studio staan.

Labasheeda is een band die altijd op zoek is naar onverwachte wendingen in de muziek. Labasheeda mixt poppy melodieën, stevige rockstukken en vioolsolo's met de vrouwelijke zang en dit zorgt voor muziek met een goede sfeer. De band tourde met succes door Engeland en Duitsland en hebben ook een 10-daagse tour gedaan in Canada.

WaveZero is een alternatieve new wave band uit Zuid-Holland met een mix van psychedelic rock, grunge en zelfs wat elektronische muziek. De muziek wordt gekenmerkt door veel instrumentale en vocale effecten. WaveZero heeft een gevarieerd repertoire waarbij rustige songs en stevige rock nummers elkaar voortdurend afwisselen. WaveZero speelde onder andere in Paradiso, Waerdse Tempel, P3, P60 en Patronaat en heeft dus al een aardige naam opgebouwd. In 2010 heeft de band zich bij het Engelse Indie Label Innercity Grit Records gevoegd.

Entree 4 euro. Aanvang 20.00 uur.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie