Tweets van de week

5 mei 2011 om 00:00 Nieuws

@antonvanrees: 4 mei Auschwitz blok 21 namenwand NL slachtoffers. 19 namen uit sliedrecht. den Hartog en Kleinkramer #respect

(Anton van Rees maakt een treinreis van Sliedrecht naar Auschwitz en houdt zijn volgers op boeiende wijze op de hoogte; red.)

@PZHZKoeman: Even snel op stoep parkeren in nabijheid weekmarkt. Risico is een boete van 70 euro, daar kun je veel voor kopen op markt!

@PZHZKoeman: Vannacht (dinsdag op woensdag; red.) meerdere bedrijfsinbraken op industrieterrein Noord-Oost Kwadrant #Sliedrecht. Eventuele getuigen zijn zeer welkom aan het bureau!

@PZHZKoeman: Afgelopen weekend vier vuurwerk bommen in beslag genomen. Straks eens even verbaal opmaken, eigenaar was zeer verrast dat het niet mocht.

@betuwelijn: Voor de Rotary Club Sliedrecht een presentatie gehouden over de geluidsoverlast Betuweroute. Als er meer groepen geinteresseerd zijn. Tweet me

@Trist01: Ben je in #Sliedrecht (en omgeving?) Kijk uit naar een wit met blauwe handtamme grasparkiet #vermist #parkiet

@politiekvolgerr: Fractie SGP-ChristenUnie Sliedrecht wil informatie over de berichten van de afgelopen tijd rond het baggerfestival en bestuurlijk spanningen: http://bit.ly/mP41yV

@NicoleBoer: Fijn die Kermis op de Lockhorst! Kunnen wij @Wilhelmus_sw weer geen showrepetitie houden. 2 showrepetities naar de ........ Gggrrr!

@MWiebosch: Op de koffie geweest bij “Uit de kunst”van Syndion in Sliedrecht. Op verzoek van Suzanne, die zat te stralen. Wat een mooie dingen maken ze!

@NicoleBoer: Optreden Sliedrecht vanmorgen leverde weer 2 nieuwe leden op voor @Wilhelmus_sw Welkom bij de 1 vd gezellige clubs die sliedrecht rijk is!

@RoosvdBerg: Nog even naar de ouderwets gezellige vrijmarkt geweest in het altijd gezellige Sliedrecht. Nu feesten in Dordt.

@BaggerReneSld: Schrapt de organisatie de #Oranjeloop in #Sliedrecht?! Dan loop je hem gewoon toch! Motor voorop en gaan! #Traditie! #GoedInitiatief!

@flipmak: Las net van iemand die zijn hond Flip noemt... De familie is wel héél erg breed.

@antonvanrees: @flipmak dat roept natuurlijk de vraag op of Flip mak is

@Janpakdeleuning: Zo, dat was me het feest weer wel Dat kunnen ze in #hardinxveld We gaan Rob aanmelden als Sint in Hardinxveld Hij is nogal goed met kinderen!

@antonvanrees: Vanmiddag veel sociale inspiratie opgedaan. Soc. Moestuin Sliedrecht en Sociaal vangnet voor zwakkeren in sliedrechtse samenleving. #happy

advertentie
advertentie