Sliedrecht krijgt derde editie Baggerpop

11 mei 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Café Havana, Bar de Huifkar, Muziekcafé Candlelight, Café Korevaar en Restaurant De Kock hebben wederom de handen ineen geslagen om de derde editie van Baggerpop mogelijk te maken. Het gratis pop en rockfestival voor jong en oud wordt gehouden op zaterdag 25 juni vanaf 12.00 uur op het Dr. Langeveldplein. Zeven bands zullen zorgen voor twaalf uur lang muziek. Voor lekker eten en drinken staan de Sliedrechtse horecaondernemers garant. Een eye-catcher dit jaar is een grote cocktailbus met mojito en caipirinha cocktails. Bovenop bevindt zich een VIP-deck met uitzicht over het terrein. Voor de kleintjes is er een ijskraam en diverse kinderactiviteiten, zoals een springkussen.

,,De line-up van dit jaar biedt weer voor ieder wat wils. Van blues, 80's pop, classic rockcovers tot aan de huidige rock toppers. Met als één van de klappers, in de herkansing, de Anouk Tribute van 'The Dark'. Dat optreden moest vorig jaar helaas afgeblazen worden door het noodweer dat over Nederland trok", vertelt Dennis Speksnijder van Candlelight. De rest van de line-up zal binnenkort in deze krant verschijnen. Meer info is al te vinden op www.baggerpop.nl.

De eerste editie van Baggerpop (2009) trok ruim 2500 bezoekers. Speksnijder: ,,Het ontspannen sfeertje en de line-up met een combinatie van regionaal bekende groepen, cover- en tribute bands bleek een gouden greep en sloeg aan bij alle leeftijden. Onze ambitie is om Baggerpop Sliedrecht uit te laten groeien tot één van de gezelligste festivals van de regio."

advertentie
advertentie