Bidon Classic overwint tegenslag

6 mei 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Ondanks het afhaken van hoofdsponsor Rabobank, beleeft de populaire fietstocht 'De Bidon Classic' haar negende editie. Nieuwe geldschieters springen bij, waardoor de tocht zaterdag 11 juni doorgang kan vinden.

Organisatoren Kees Klop en Leo van Wijngaarden hebben ook dit jaar drie prachtige routes uitgezet, van 25 kilometer, 45 kilometer en 100 kilometer. Ze zijn geheel uitgepijld wat inhoudt dat de mensen gewoon de pijlen kunnen volgen. De tochten zijn geschikt voor zowel kinderen als senioren. De organisatie heeft ook gedacht aan de getrainde fietsers en wielrenners, zij kunnen de tour van honderd kilometer afleggen. Alle deelnemers krijgen een routebeschrijving.

Traditiegetrouw krijgen de fietsers onderweg een consumptie met wat lekkers bij één van de stempelposten en na afloop een mooie herinnering. Tevens worden mooie prijzen verloot onder de deelnemers. Fietsliefhebbers kunnen zich zaterdag 11 juni tussen 9.00 uur 12.00 uur inschrijven bij het OKK-sportgebouw, Rijnstraat 1A in Hardinxveld-Giessendam. De deelnemers hoeven zich niet te haasten want tot 18.00 uur kunnen zij hun stempelkaart inleveren.

Kosten vijf euro. Vertrekpunt: gemeentehuis Raadhuisplein 1. Voor meer informatie: Kees Klop, 0184-616084 of 06-51779199; Leo van Wijngaarden, 0184-411163. Klop: ,,Het is gezellig om met het hele gezin of een groep met vrienden en vriendinnen even gezond bezig te zijn. De natuur is in deze tijd het mooist. We hopen op een mooie dag met veel tevreden fietsers. Daar doen we het voor."

advertentie
advertentie