Elektro Netten B.V krijgt erkenning voor kwaliteit en service

23 mei 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Elektro Netten B.V. is één van de eerste vijfentwintig reparatiebedrijven in ons land die het certificaat 'Erkend UNETO-VNI elektrotechnisch reparatiebedrijf' heeft behaald. Piet Netten van Elektro Netten B.V. heeft het certificaat afgelopen week ontvangen uit handen van Rob Wierenga, Projectmanager Detailhandel van brancheorganisatie UNETO-VNI. Het certificaat voor reparaties aan wit- en bruingoed, computers en telecom geeft klanten extra garantie dat reparaties vakkundig en snel worden uitgevoerd.

Het nieuwe certificaat 'Erkend UNETO-VNI Elektrotechnisch Reparatiebedrijf ' staat voor betrouwbaarheid, duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden, vakmanschap en goede service. Piet Netten van Elektro Netten: ,,Het certificaat dat we hebben ontvangen, geeft onze klanten extra zekerheid. Een kapotte wasmachine, een televisie die ineens op zwart gaat of een gecrashte harddisk zijn bij ons in goede handen."

,,Het is echt niet nodig om een defect product meteen bij het afval te zetten", vervolgt Netten. ,,In veel gevallen is het goedkoper om een product te laten repareren. Voordat we een reparatie uitvoeren, maken we eerst samen met de klant de afweging of repareren de moeite waard is."

Veel consumenten weten de weg naar Elektro Netten al te vinden. ,,We zien dat er steeds meer mensen zijn die rekening houden met het milieu en een bijdrage willen leveren aan een schonere en duurzamere wereld. Zij denken goed na voordat ze een defect apparaat wegooien. Dankzij een kleine reparatie kan een apparaat vaak weer jaren mee."

Om het certificaat Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf te behalen, moet een bedrijf voldoen aan strikte eisen. Zo moet het minimaal één technicus consumentenelektronica in dienst hebben met een aantal jaren werkervaring. Erkende bedrijven zijn daarnaast verplicht om de Algemene Reparatievoorwaarden Consumentenelektronica van brancheorganisatie UNETO-VNI te hanteren. Deze voorwaarden zijn in overleg met de Consumentenbond tot stand gekomen.

Foto: Piet Netten van Elektro Netten B.V. heeft afgelopen week het certificaat Erkend UNETO-VNI Elektrotechnisch Reparatiebedrijf behaald.

advertentie
advertentie