Peter Donk Productions zoekt voice-overs

24 mei 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Peter Donk Productions gespecialiseerd in televisie- en videoproducties, zoekt stemmen voor het inspreken van verschillende producties. Het Sliedrechtse bedrijf wil graag de komende tijd het bestaande bestand met nieuwe stemmen uitbouwen. Belangstellenden van alle leeftijden kunnen een geluidsopname samen met cv e-mailen of opsturen. De vereisten zijn: perfect Nederlands of een vreemde taal spreken en in de regio woonachtig zijn. Ervaring is een pré.

Het bedrijf zegt bewust te zoeken naar stemmen uit de regio. ,,Wij zitten niet te wachten op stemmen van ver. Wel is de eis de taal goed te spreken. Dat geldt voor het Nederlands, maar ook voor een vreemde taal. Dat laatste kan een moedertaal zijn. Nieuwe stemmen zijn van harte welkom. Er zijn mensen die een karakteristieke stem hebben. Vaak is dit door anderen al eens tegen hen gezegd. Ook tips zijn welkom.''

Peter Donk Productions vermoedt verborgen talent in Sliedrecht en omgeving. ,,Mensen die vaak een ander vak uitoefenen, helemaal niet bezig zijn met hun stem en al helemaal nooit gedacht hebben aan het inspreken van televisie- en videoproducties. Die mensen zoeken we."

Aanmelden kan door een e-mail te sturen met cv en zo mogelijk ook een geluidsopname van de stem naar: info@peterdonkproductions.nl.

advertentie
advertentie