Wingerdse kinderen schitteren in musical 'Lang leve in de gloria'

24 mei 2011 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - Na maanden oefenen was het afgelopen zaterdag eindelijk zover: Christelijk Kinderkoor De Wingerdknopjes voerde ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan, een musical op.

In verenigingsgebouw De Haveling in Wijngaarden was het vanaf tien uur al een drukte van belang. Het bestuur, dirigent Rianne, pianiste Marina, drummer Teo, mensen van het licht en geluid waren druk in de weer met het klaarmaken van de zaal. Vanaf half twee kwamen de kinderen van het koor binnendruppelen. Zij werden omgetoverd tot echte musicalsterren. Passende kleding en mooi gekapte haren. Na een laatste generale repetitie kon om vier uur de eerste voorstelling van musical 'Lang leve in de gloria' beginnen. De zaal zat overvol met vaders, moeders, opa's, oma's en andere belangstellenden. De musical werd met groot enthousiasme opgevoerd. De Wingerdse kinderen straalden op het podium. Het hoogtepunt was de binnenkomst van een echte bruidegom en bruid.

Na de eerste voorstelling werd er gezellig gegeten met elkaar en om half zeven werd iedereen weer mooi gemaakt voor de tweede voorstelling. Om half acht zat de zaal weer helemaal vol en voerde het koor de musical voor de tweede maal op. Ze vertelden met woorden en liederen opnieuw het Bijbelverhaal van de Koninklijke bruiloft.

advertentie
advertentie