Geslaagde boottocht Sliedrechtse scootmobielers

27 mei 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Dat de Sliedrechtse scootmobielers zich niet alleen prima vermaken tijdens hun tochten per scootmobiel in de omgeving van hun dorp mocht op 19 mei blijken tijdens een boottocht naar het Rotterdamse havengebied. Men genoot zichtbaar tijdens deze door initiatiefnemer Jannes Schreuder in samenwerking met een groot aantal vrijwilligers georganiseerde boottocht met de Smaragd 2. Zo'n 70 mensen namen deel aan de tocht, die door de steun van diverse sponsoren mogelijk werd.

Nadat men was uitgezwaaid door de voormalige directeur van de Stichting Welzijn, André Schoonenbeek, werd koffie met gebak geserveerd. Tussen de middag was er soep en een uitgebreid broodbuffet en men genoot 's middags van diverse warme hapjes en drankjes.

De stemming zat er goed in, waardoor de tocht zeer geslaagd genoemd kan worden en niet in de laatste plaats door de inzet van de vrijwilligers.

Deelnemers en vrijwilligers danken de Lionsclub, Stichting de Kaai, Rivas, Lasco en de heren Baars, Klein, Van Tuyl en Gort van harte voor hun financiële ondersteuning.

advertentie
advertentie