Open Repetitie Jeugd Wilhelmus

29 mei 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Jeugdshowkorps van Wilhelmus houdt zaterdagmiddag 4 juni in en om het clubgebouw een open repetitie, waarbij alle belangstellenden een kijkje kunnen nemen. Daarna wordt op de parkeerplaats bij het Clubgebouw aan de Genestetstraat 31 een wervelende show weggegeven. In de show genaamd Heroes zullen onder andere Batman, Superman en The Incredibles voorbij komen.

,,Zaterdag zou jeugdshowkorps Wilhelmus eigenlijk mee doen aan wedstrijden in Vlissingen, waar bij verschillende onderdelen ingeschreven kon worden. Jeugd Wilhelmus zou aan het onderdeel Festival Show deelnemen. Helaas bleek dat er in dat onderdeel maar één korps mee zou doen. Dat zou dus een competitie worden zonder tegenstanders. Het bestuur van Wilhelmus heeft daarom besloten niet met de jeugd af te reizen naar Vlissingen. Dit was uiteraard een teleurstelling voor de jeugd. Daarom hebben we deze dag snel op poten gezet als verrassing voor de kids", vertelt Nicole Boer over de totstandkoming van de open repetitiedag. Tijdens de repetities zullen er diverse pauzes zijn met ijsjes, snoepjes en limonade en de middag wordt afgesloten met een grootse bbq voor de Wilhelmuskids.

Kinderen die geïnteresseerd zijn in de repetities van het Jeugdshowkorps zijn vanaf 13.00 uur welkom om alle onderdelen bij de jeugd te bekijken. Belangstellenden voor de show Heroes zijn om 15.30 uur welkom. Parkeren kan bij Sporthal de Stoep.

advertentie
advertentie