Van Hoorne klaar voor Sprookjesspektakel

30 mei 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Tijdens het Pinksterweekend van 12 en 13 juni aanstaande vindt in de Evenementenhal in Gorinchem een groot Sprookjesconcert plaats, georganiseerd door Van Hoorne Theaterproducties uit Sliedrecht. Een sterrencast, met Geert Hoes, Maud Mulder, Sita en Jochem van Gelder, brengt met veel humor een meeslepend verhaal ten gehore. Alles ondersteund door een showballet en leuke muziek.

Een gastoptreden wordt verzorgd door de cast van Hans & Grietje De Musical uit Vlaanderen. Het Belgische productiehuis Event-Team speelt op dit moment de van oorsprong Nederlandse productie Hans & Grietje De Musical die vorig jaar door Van Hoorne Theaterproducties uit Sliedrecht werd gemaakt. De presentatie is in handen van de tovenaars Titus en Fien. Zij gaan op zoek naar hun eigen sprookje en komen zo alle bekende sprookjes tegen. De spannende zoektocht begint met een opening door Praatjesmaker Jochem van Gelder.

In een levensgroot sprookjeskasteel van 14 bij 8 meter brengt een cast van dertig dansers, zangers en acteurs twintig hits uit de musicals Roodkapje, Hans & Grietje, De Gelaarsde Kat en Klein Duimpje ten gehore. Meer dan zestig kostuums maken het visuele spektakel compleet. Per voorstelling is er plaats voor drieduizend bezoekers. Er is een sprookjesplein met springkussens, er zijn winkeltjes, spelletjes, kinderschmink en wat lekkers te eten en te drinken. Ook zullen alle acteurs na afloop van de show te vinden zijn op het plein voor handtekeningen en foto's.

Achter dit spektakel zit Michael van Hoorne, eigenaar van Van Hoorne Theaterproducties uit Sliedrecht. ,,Het is zo geweldig om te weten dat er straks meer dan honderd medewerkers in touw zijn om vier keer hopelijk drieduizend gasten te vermaken met een show die in deze vorm, in deze regio uniek is. We merken dat niet alleen deze regio uitloopt maar ook fans van onze sprookjes uit het hele land komen om dit mee te maken. Zo komen er bussen uit Limburg en zijn er zelfs kaarten vanuit Stadskanaal gereserveerd. Dat is toch prachtig!',, aldus de jonge enthousiaste producent.

E-ticket

Van Hoorne raadt de mensen aan hun kaarten vooraf online te kopen en een e-ticket uit te draaien om te voorkomen dat ze lang moeten wachten of teleurgesteld zijn omdat de kaarten uitverkocht zijn. ,,Dat is zeker nog niet het geval, we hebben nog plaats voldoende bij de drie concerten, maar reserveer vooraf dan kunt u zo doorlopen naar binnen en hoeft u en uw gezin niet te wachten", aldus de organisator. Kaarten en online tickets zijn te boeken vanaf € 22,50 (inclusief alle drankjes en activiteiten op het sprookjesplein, maar exclusief reserveringskosten) via See Tickets 0900-1353 of www.See.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de deur maar kennen een toeslag van 3 euro per kaart. Wie reserveert maakt kans op diverse prijzen zoals een jaar lang gratis honden- of kattenvoer van Prins Petfoods, vijftig Zwaluwhoeve entreekaarten voor twee personen ter waarde van 55 euro, of drie Golden Tulipweekendjes weg voor het hele gezin.

Aanvang shows: 12 juni 11 en 16 uur, 13 juni 11 uur. Van Hoorne Theaterproducties heeft Tweede Pinksterdag uitgeroepen tot Nationale Opa en Omadag. Opa's en oma's krijgen 5 euro korting en een gratis lightstick voor hun kleinkinderen. Reserveren via See 0900 -1353 (0,45 cpm) o.v.v. Sprookjeskorting voor opa en oma.

Meer informatie: www.Sprookjesconcert.nl.

Op de foto's de tovenaars Titus en Fien uit De Gelaarsde Kat De Musical. Zij presenteren de Sprookjesconcerten.

advertentie
advertentie