Barbecue van Vrouwennetwerk Drechtsteden

31 mei 2011 om 00:00 Nieuws

REGIO - Het Vrouwennetwerk Drechtsteden houdt op donderdag 16 juni van 13.00 tot 17.00 uur een barbecue bij Inorm op het Westeinde 4 in Oud-Alblas. Kicky Daoud, werkplekcoach en organizer, zal om 13.30 uur het inhoudelijke programma verzorgen met tips voor ondernemers om werk en leven in balans te brengen en te houden en zo meer tijd te hebben om te genieten.

Het Vrouwennetwerk is een de ontmoetingsplek voor vrouwelijke ondernemers uit de Drechtsteden. ,,Speerpunt binnen het netwerk is dat je in eerste instantie jezelf mee neemt en pas in tweede instantie je bedrijf", aldus Cisca Stasse. ,,Normaliter organiseren we elke tien weken een lunch, maar voor de zomervakantie begint, willen we met een barbecue met het thema "Vergeet niet te genieten'' ook benadrukken dat naast ondernemen er ook ruimte kan zijn om te genieten. Van wat je al hebt bereikt bijvoorbeeld of van de vrijheid die je hebt als ondernemer."

De kosten voor deze middag bedragen €17,50 p.p. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@vrouwennetwerkdrechtsteden.nl t.a.v. Cisca Stasse. Zie ook www.vrouwennetwerkdrechtsteden.nl.

advertentie
advertentie