Maverick live op MerweRTV

6 juni 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In een gecombineerde uitzending van de programma's The AfterShock en MetalShock treedt deze week de lokale band Maverick live op. Onlangs heeft dit trio hun cd "Custom Kitchen Deliveries" gepresenteerd en Maverick wil nu aan een nog groter publiek laten horen en zien, dat zij ook live hun mannetje staan.

Maverick bestaat uit de Sliedrechtse buitenstaanders Michel Kroon, Robert Schild en Mark Kwakernaak. Zij hebben elkaar muzikaal ontmoet tijdens een workshop van Henry van Tienen en spelen bekende rock-covers op hun eigenwijze eigen wijze.

Tussen 20.00 uur en 21.00 uur bouwt de band op en worden er enkele interviews afgenomen. In het volgende uur zal de band muzikaal losbarsten. Het optreden zal te horen zijn via MerweRadio, maar ook op televisie uitgezonden worden op MerweTV. Wie niet in het uitzendgebied van dit station zit, kan inloggen via www.merweradio.nl/webcam.

The AfterShock is elke veertien dagen te beluisteren (en soms dus ook te bekijken) via MerweRTV. Deze week van 20.00 tot 22.00 uur. Presentatie door Ed Jonkers en José Kraayeveld, aangevuld met de Godfathers of Fridaynight-radio: Theo Peele en Gino Sittrop. Techniek door Robbert-Jan de Smit en Arie van Willigen. Video door William de Wee en audio door Jan Willem Reimelink.

advertentie
advertentie