Uitverkoop kledingbank en rommelmarkt

10 juni 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De kledingbank Sliedrecht, onderdeel van de voedselbank, heeft de afgelopen maanden een grote hoeveelheid ingezamelde kleding uit kunnen delen aan mensen die dit goed kunnen gebruiken. Op zaterdag 18 juni houdt de kledingbank een grote uitverkoop van de overgebleven kleding om ruimte te maken voor de nieuwe collectie. Alle kleding wordt verkocht voor één euro per stuk.

Behalve de kledingverkoop is er een gezellige koffiehoek en zijn er verschillende tafels met rommelmarktartikelen. Dit in samenwerking met de Stichting Merwesound die dit jaar diverse acties voert om geld in te zamelen voor de voedselbank. Iedereen is van harte welkom van 10.00 tot 13.00 uur in het gebouw van de Voedselbank, Bonkelaarplein 2 in Sliedrecht.

Mensen die nog goede kleding beschikbaar hebben kunnen dit dagelijks inleveren via de blauwe container voor de Bonkelaar. De kledingbank is opgericht voor de klanten van de voedselbank, maar ook anderen die een steuntje in de rug nodig hebben worden door hulpverlenende instanties aangemeld bij de kledingbank. Meer informatie over de voedselbank op www.voedselbanksliedrecht.nl.

advertentie
advertentie