DWF verdeelt prijzen van de pr-competitie

14 juni 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na een gezellig avondje bowlen en eten reikte DWF zaterdag de pr-prijzen uit van seizoen 2010 - 2011. Voor ieder gezwommen persoonlijk record kreeg de zwemmer 1 punt. Voor elk clubrecord dat verbroken werd kreeg de zwemmer twee punten extra.

Bij de meisjes ging Aïsha Boelen dit seizoen met de met de eer strijken. Zij zwom 33 pr's. Op de tweede plaats kwam Chémène de Klein met 31 pr's. Met een gelijk aantal punten maar minder secondes kwam Isabella de Lange op de derde plaats met 29+2 pr's. De vierde tot en met de zevende plaats was voor Evi Mijnster (26 pr's), Nikki Paans (14 pr's), Sacha van Aalst (7 pr's) en Louise Bakker (2 pr's).

Bij de jongens was de eerste plaats voor Nick Hogendoorn met 49 pr's. De tweede plaats kwam op naam van Jeroen Flokstra met 40 pr's en voor Bob Hogendoorn was de derde plaats weggelegd met 27 pr's. De vierde plaats was voor Sam Kraaijeveld (21 pr's) en Luc Veul (5 pr's) werd vijfde.

Bij de dames namen de meisjes van 1996 de eerste vier plaatsen in beslag. Debby Kraaijeveld werd eerste met 39+30 pr's. Tweede werd Anne de Heer met 39+4 pr's direct gevolgd door haar tweelingzus Judith die 41 pr's bij elkaar wist te zwemmen. De vierde tot en met de tiende plaats werd ingenomen door Julia Mijnster (16 pr's), Marian Nederlof (15 pr's), Talitha Boelen (14 pr's), Daniëlle de Klein (9 pr's), Ria Kortlever (7 pr's), Rebecca Verlek (3 pr's) en Sabine van Heteren (1 pr).

De heren wisten ook behoorlijk wat pr's te zwemmen en daar zag de verdeling er als volgt uit: John van Heteren pakte de eerste plaats met 43 pr's. Marnick de Bruin werd tweede met 36 pr's. En de derde plaats was voor Frank van 't Hoff met 25 pr's. Voor Laurens Kalis (16 pr's), Arno de Bruijn (14 pr's) en Vincent Kraaijeveld waren de vierde, vijfde en zesde plaats.

Op de foto achter: Bob Hogendoorn, John van Heteren, Nick Hogendoorn, Frank van 't Hoff en Judith de Heer. Midden: Jeroen Flokstra, Marnick de Bruin, Debby Kraaijeveld en Anne de Heer. Voor: Aïsha Boelen, Chémène de Klein en Isabella de Lange.

advertentie
advertentie