Ritten DrechtHopper en SliedrechtHopper online te reserveren

22 juni 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De websites van de DrechtHopper en de SliedrechtHopper zijn onlangs aangepast en in een nieuw jasje gestoken. Tevens is een wens van veel Hopper-klanten is in vervulling gegaan: de ritten met de Hoppers zijn nu ook online te boeken.

Dinsdag 14 juni zette Nel Kruis, lid van het klantenpanel van de Hoppers, met een druk op een digitale rode knop de nieuwe websites van de DrechtHopper en Sliedrechthopper online. Om een rit te boeken vult men via de computer het bestelformulier in. Hiervoor is een Hopperpasnummer nodig.

De Hopper is een vervoerssysteem voor mensen van 75 jaar en ouder en mensen met een Wmo-indicatie. Voor mensen onder de 75 jaar is een aparte indicatie voor de Hopper nodig. De SliedrechtHopper is er voor inwoners uit Sliedrecht, de DrechtHopper voor inwoners van Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht.

Voor meer informatie: www.drechthopper.nl en www.sliedrechthopper.nl. Voor meer informatie over de indicatie voor de Hoppers: de afdeling Wmo Sociale Dienst Drechtsteden, 078-7708910.

advertentie
advertentie