Teleurstelling over tijdelijke sluiting recreatiebad

5 juli 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Teleurgestelde gezichten bij de balie van Brondbad De Lockhorst. Een groot bord ontvangt deze dagen de zwemmertjes met de mededeling "het recreatiebad is gesloten". Het bad wordt namelijk deze week en volgende week (27 en 28) gerenoveerd. De twee daaropvolgende weken (29 en 30) is het wedstrijdbad aan de beurt. Velen bleken van deze werkzaamheden niet op de hoogte, bleek al snel aan de balie. ,,Het is niet helemaal gegaan zoals het hoort te gaan. Eerlijk is eerlijk", geeft woordvoerster Jeannette Oomen toe.

Niet alleen bij de balie, maar ook op twitter bleek de teleurstelling en verbazing groot rondom de tijdelijke sluiting van het recreatiebad in de zomer. Jeannette Oomen steekt de hand in eigen boezem. ,,We hadden een persbericht de deur uit moeten doen zodat meer mensen op de hoogte waren geweest. Wel hebben we het ruim van te voren aangekondigd op onze site onder het knopje "zomervakantie". Vanwege de verwarring hebben we het nu ook groot op de homepage gezet. En we geven al geruime tijd folders mee aan de bezoekers waarin de werkzaamheden vermeld staan. Toch blijken er niets van te weten en dat hadden we kunnen voorkomen met een persbericht."

Over de timing van de werkzaamheden, midden in de zomervakantie, wil Oomen niet veel kwijt. ,,Waarom daarvoor gekozen wordt weet ik ook niet. Wel weet ik dat het in 2008 ook zo gegaan is en dat er toen helemaal geen problemen mee zijn geweest."

De teleurgestelde kinderen gingen toch naar binnen. Ze hoorden van de baliemedewerkster dat het wedstrijdbad was omgetoverd tot recreatiebad met aangepaste diepte en veel speelmateriaal en namen daar genoegen mee. Ook het buitenbad en het peuterbad zijn geopend. De glijbaan is niet in gebruik.

advertentie
advertentie