Asieldieren In The Picture: 'kleine konijntjes'

10 juli 2011 om 00:00 Nieuws

,,Hallo mensen! Wij zijn drie jonge konijnenkids van de Dierenbescherming en we komen even de show stelen. Onze artiestennamen zijn: 'Colin', 'Demi' en 'Bruce'. We lagen als complete verrassing op een dag in het hok bij mamakonijn 'Janneke'. Mama Janneke was samen met papakonijn 'Jip' gevonden langs de weg en opgehaald door de Dierenambulance. Papa Jip mocht niet samen met Janneke in één hok, maar het kwaad was blijkbaar al geschied voordat ze opgehaald waren.

Omdat in het dierenasiel aan de Molendijk alleen nog maar katten gebracht kunnen worden verblijven wij drietjes tijdelijk bij een konijnenrecreatie-oord in Hardinxveld. Een konijnenparadijsje in de achtertuin van één van de dierenambulancevrijwilligers. Deze lieve mevrouw zegt elke dag hoe mooi en lief we zijn, maar dat we niet voor altijd hier kunnen blijven. Daarom zoeken we een lief baasje die ons mee wil nemen. We zijn gewend aan de buitentemperatuur want we verblijven in een buitenhok inclusief grasveldje. Dus we kunnen gewoon bij jou in de tuin wonen. Geen probleem.

We zijn op Hemelvaartsdag geboren, dus onze verjaardag is 2 juni. We mogen vanaf 28 juli verhuizen naar een nieuw baasje, dan zijn we groot genoeg. Denzel, ons broertje, staat niet op de foto want die heeft al een baasje gevonden. De bofkont mag over een tijdje mee. We hopen dat voor ons ook iemand op bezoek komt en dat ook wij mee mogen naar een eigen huisje. Wie interesse heeft kan het Dierenasiel bellen of e-mailen om een afspraak met de bazin van ons konijnenhotel te maken."

Ook wachten erin het asiel nog 21 volwassen katten op een baasje en 9 kittens, en tamme rat 'Gabber' wil ook graag een nieuw thuis. Reden genoeg om eens binnen te lopen bij het asiel. Het dierenasiel aan Molendijk 165 in Sliedrecht is open maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 11:30, zaterdag van 11:00 tot 12:30, of maandagavond op afspraak. Tel: 0184 420352. Website: http://sliedrecht.dierenbescherming.nl.

advertentie
advertentie