Afbeelding

Boerhaave klaar voor nieuw seizoen

4 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Buurtvereniging Boerhaave opent op maandag 15 augustus weer haar deuren voor het seizoen 2011-2012. Zowel leden als niet leden zijn welkom.

Op maandagavond is er biljarten voor de competitie. Op dinsdagmiddag is er klaverjassen voor alle liefhebbers die van dit spelletje houden. Dinsdagavond is weer gereserveerd voor de dames, die overigens wel wat aanwas kunnen gebruiken. De woensdagavond is voor de klaverjassers die weer gaan strijden om het clubkampioenschap, dat wordt verdedigd door Willem van der Kuilen. Op donderdagmiddag is er weer biljarten voor de liefhebbers, net zoals op vrijdagavond.

Tevens is er donderdagmiddag, aanvang 13.30 uur, computerles voor zowel beginners als gevorderden. Deze lessen worden gegeven door Gert Griffioen en Aart Middel.

Tevens worden er op vrijdagavond diverse bingoavonden gehouden. De zaterdagmiddag zijn de klaverjassers weer aan de beurt voor een 3-ronde of een 5-ronde wedstrijd. Zaterdag 20 augustus zal de eerste 3-ronde worden gehouden.

Een ieder is van harte welkom om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen, en nieuwe leden zijn ten alle tijden van harte welkom. Voor meerdere informatie kunnen belangstellenden eens langskomen bij het clubgebouw aan de Stationsweg 2. Bellen kan ook naar 0184-420640 of met Jan Booij via 410071.

advertentie
advertentie