Appartementen aan rand Feitsmapark

5 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In opdracht van Domus Projectontwikkeling uit Almere gaat Bouwonderneming Stout uit Hardinxveld-Giessendam 41 appartementen realiseren aan de rand van het Burgemeester Feitsmapark. Ieder appartement krijgt een buitenruimte/balkon van 16 m2 met zicht op het park of ligging op het zuiden.

De makelaars van Alblasserwaard Makelaars en Taxateurs zijn zeer enthousiast over dit project: ,,Ruime appartementen met een bruto-vloeroppervlakte van 100 m2, een unieke locatie, een eigen parkeerplaats in de parkeergarage, veel extra parkeerplaatsen voor bezoekers op het afgesloten eigen parkeerterrein", somt Odar Alblas de kenmerken op. ,,De grootte van de buitenruimte is uniek en niet vergelijkbaar met vele andere nieuwbouwappartementen.''

De koopsom van de appartementen komt op €216.000,- vrij-op-naam. Vanaf oktober 2011 is er meer informatie beschikbaar via Alblasserwaard Makelaars en Taxateurs. Inschrijven kan reeds bij het makelaarskantoor via telefoon 0184-670733 of via internet www.alblasserwaard.nl.

advertentie
advertentie