Honderd-jarig SLTC viert eeuwfeest

11 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De voormalige toptennisser Raemon Sluiter (zie foto) komt zaterdag 20 augustus een balletje slaan in Sliedrecht. Hij leidt een tennisclinic waar 125 amateurtennissers aan deelnemen.

De clinic maakt deel uit van het programma dat de jubileumcommissie van de Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) in elkaar heeft gezet om cachet te geven aan het honderd-jarig bestaan. Het hoogtepunt is om 14.00 uur als de burgemeester de Koninklijke erepenning uitreikt. In aanwezigheid van een lid van het hoofdbestuur van de KNLTB wordt ook de gouden KNLTB-vlag gehesen. De clinic duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Tot circa 18.00 uur is er gezelligheid en muziek.

SLTC is de eerste vereniging in het dorp die deze bijzondere mijlpaal bereikt en mag zich dan ook de oudste sportclub van Sliedrecht noemen. Tijdens het jublileumjaar wil de vereniging aantonen weliswaar een oude dame te zijn, maar wel één waar nog volop leven in zit. De kalender is volgepropt met activiteiten en festiviteiten. Eind oktober wordt het bijzondere jaar feestelijk afgesloten waarbij ook het jubileumboek wordt gepresenteerd. Iedereen die van tennis houdt is van harte welkom de bruisende eeuwfeestdag op 20 augustus bij te wonen.

advertentie
advertentie