Welzijnswerk houdt zevende Scootmobieltocht

11 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op donderdag 25 augustus wordt er in Sliedrecht voor de zevende keer een scootmobieltocht gehouden. ,,Doel is de deelnemers een plezierige middag te bezorgen en tevens te laten ervaren dat een scootmobiel verder kan dan de bebouwde kom alleen", aldus een woordvoerder van Welzijnswerk.

Na kennismaking en instructie om 12.30 uur vertrekt de groep donderdagmiddag vanaf De Reling en gaat de tocht naar de Helsluis in de Merwelanden waar bij het bezoekerscentrum gepauzeerd zal worden voor een kopje koffie of thee met koek. Rond 15.00 uur is het vertrek bij het bezoekerscentrum om dan rond 16.45 uur weer bij De Reling te arriveren waar de deelnemers samen nog kunnen genieten van een drankje en een hapje ter afsluiting. Elke scootmobiel kan deze afstand van ongeveer twintig kilometer overbruggen.

De tocht zal plaatsvinden onder begeleiding van een flink aantal vrijwilligers op de fiets voor wegafzetting en hand- en spandiensten. Ook rijdt er een monteur van Beenhakker Revacore mee. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Scootmobielrijders van alle leeftijden worden van harte uitgenodigd mee te doen aan deze tocht. Aanmelden kan tegen betaling van de kosten op werkdagen bij de receptie van De Reling, Industrieweg 13. Telefoonnummer 0184 - 416729. Bij aanmelding ontvangt men een deelnemersbewijs met nadere informatie over de tocht. De inschrijving sluit op 23 augustus.

advertentie
advertentie