Afbeelding

The AfterShock over toekomst van KNOTS

14 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - The AfterShock nam vorige week een kijkje in de KNOTS-tent op het ijsbaanterrein, waar basisschoolkinderen aan het knutselen waren. Buiten werd er in het huttendorp lustig op los getimmerd. De programmamakers spraken met het organiserend comité, dat met deze editie afscheid nam, over het gevreesde einde van KNOTS. In het radioprogramma vertelt het comité wat het organiseren van deze kinderzomeractiviteiten inhoudt, zodat mogelijk mensen worden gevonden die het stokje willen overnemen.

Ook Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht kijkt met enige zorgen naar volgend jaar, wanneer op de subsidie van het jongerenwerk bezuinigd gaat worden. ,,Aangezien het jongerenwerk voor de doelgroep van 12 tot en met 26 jaar is, zou het huttendorp weleens de eerste activiteit zijn die door de SOJS afgestoten gaat worden. Over de financiën voor wat betreft KNOTS is echter met de gemeente een meningsverschil."

Deze discussie zal verder gaan tijdens The AfterShock vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 uur op MerweRadio (tevens het geluid achter de kabelkrant van MerweTV). Presentatie door Ed Jonkers en José Kraayeveld. Techniek door Robbert-Jan de Smit en Arie van Willigen.

advertentie
advertentie