Alle voetballers komen op een plaatje...

16 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De talentvolle spelers van v.v. Sliedrecht F1 beten maandagavond de spits af. Gekleed in hun wedstrijdshirt werden ze één voor één op de gevoelige plaat gelegd door een fotograaf van Zpress. De pasfoto's worden getransformeerd in voetbalplaatjes, die vanaf woensdag 12 oktober kunnen worden gespaard. Bij besteding van vijftien euro aan boodschappen in Albert Heijn aan het Burgemeester Winklerplein krijgt de consument een zakje met negen plaatjes. ,,Het is ook mogelijk via aanbiedingen plaatjes te scoren. Bovendien houdt de vereniging een ruilmiddag", licht supermarkteigenaar Hans de Ligt toe. Hij legt uit dat de spaaractie acht weken duurt. Tot en met 5 december zijn de zakjes te verkrijgen in de supermarkt.

Volgens Hans de Ligt hebben de voorbereidingen veel tijd gekost. Niet zo gek want de club kent een enorm ledenbestand. Deze week en volgende week worden bijna elke doordeweekse avond plaatjes geschoten. Van alle teams worden de spelers gefotografeerd. Datzelfde geldt voor de trainers en leiders. De Ligt: ,,Op deze manier ontstaat een leuk naslagwerk. Ons kent ons. Ook voor oma's en tantes is het leuk plaatjes te sparen. Ik geef toe dat we niet het wiel uitvinden. Wel uniek is dat van de leden van de businessclub het logo van hun bedrijf op een plaatje wordt gezet en dat de verzamelaars kunnen lezen over de 100-jarige geschiedenis van v.v. Sliedrecht."

Vanwege het 100-jarig bestaan worden in 2012 allerlei activiteiten op touw gezet. Via de plaatjesactie - die tot stand komt door samenspel met Albert Heijn en Zpress - wordt het bijzondere jubileum alvast onder de aandacht gebracht.

advertentie
advertentie