Nieuw bij Ambiente Ladies: Controverso

19 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ambiente Ladies heeft een nieuwe lijn in de collectie: het exclusieve Italiaanse merk Controverso. ,,Het vernieuwende label Controverso is een totaal nieuw concept en dat maakt het merk zo uniek. Het is deze winter voor het eerst in Nederland te verkrijgen en Ambiente Ladies mag het verkopen", vertellen Corry en Ciska blij. ,,Het is zo totaal anders en uniek''.

Controverso onderscheidt zich door een mix van diverse materialen en stijlen in de kledingstukken te gebruiken. ,,Sleutelwoorden voor Controverso zijn: eigenzinnig, vooruitstrevend, comfortabel en vrouwelijk. Op dit moment is er al een gedeelte te bewonderen in de winkel en de rest van de collectie volgt in september."

Hierbij geven de dames ook aan dat ze ook het merk Enjoy womanswear in hun assortiment hebben en een uitgebreide collectie van LTB Jeans. ,,En natuurlijk niet te vergeten het Spaanse merk Smash! wat op dit moment een ware trend aan het worden is."

Ambiente Ladies te vinden naast de Jumbo, Kerkbuurt 41 en is open van dinsdag t/m vrijdag van 09.30 - 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Internetshoppen kan ook via www.jeansandgo.nl. Bij iedere aankoop tussen 25 augustus en 11 september ontvangt de klant 10% korting op de gehele collectie.

advertentie
advertentie